Search


Stunning Structurally Glazed Atrium Provides Focal Point For Wealth Management Firm HQ. Press Release. 04 Dec 2017. When architectural practice Scott Brownrigg designed a new building at the headquarters of FTSE 100-listed wealth management business St James's Place, it wanted to give the building a suitably ...
A Perfect Marriage of Old and New - The Box Moor Trust Centre Atrium Using Pilkington Planar™. 04 Jul 2013. The Box Moor Trust is a charitable organisation ... http://www.pilkington.com/en-gb/uk/news-insights/blog/a-perfect-marriage-of- old-and-new-the-box-moor-trust-centre-atrium-using-pilkington-planar.
Pilkington Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Sandomierzu ul. Portowa 24, 27-600 Sandomierz . t:+48 15 832 30 41 f:+48 15 832 39 25 Sąd Rejonowy w Kielcach, X Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, numer KRS: 0000023372 NIP 864-00-04-979 Kapitał zakładowy 147 340 000 PLN. About this site · Legal ...
7 Jul 2009 ... This £42 million, 16,900m² development incorporates a central atrium space, with Pilkington Pyrostop™ used to protect its occupants and contents from fire whilst allowing natural light into the building. North Glasgow College. The atrium accommodates a new Learning Resource Centre with key facilities, ...
A Perfect Marriage of Old and New - The Box Moor Trust Centre Atrium Using Pilkington Planar™. 04 Jul 2013. The Box Moor Trust is a charitable organisation dedicated to the maintenance and upkeep of open spaces in the stunning Hertfordshire countryside. So when the time came to update and restore their historic ...
Creating a light well by using glass in the roof is a popular way of introducing light to central areas of a building. In addition to the normal considerations of thermal and solar control, sloping glazing is overhead glazing and we need to choose glass that is safe. If the glass forms part of an accessible roof area then it may need ...
19 Feb 2013 ... The addition of a glass entrance atrium and side feature has greatly enhanced the already imposing building and certainly added a 'wow factor' to the Georgian treasure.” During its renovation, many glass products were chosen, carefully considered to benefit the building and its requirements. Solar Control
11 Apr 2017 ... The front of the building features seven full-height structural frames supporting a canopy to form an entrance that delivers a modern interpretation of a classical portico. Behind this is the 15m-high glazed atrium, which fills the building with natural light while creating a strong visual link with its surroundings.
For the entrance atrium of the Swiss Grand, part of the Swissotel Group, the architects wanted a cone section shape approximately 18m high, which would give a clear, clean looking expanse of glass that would fill the building with natural light. To ensure that the atrium design would be exactly right for the application, a full ...